Onze creatieve geest in woord & beeld

CreaDoeMarkt in Hoofddorp

We hebben onze eerste creadoemarkt verkoop gehouden op 23 juni! Wat een een leuke dag hebben we gehad echt super gezellig ondanks dat het flink waaide af en toe, maar het was droog en de zon scheen.

We stonden er met Edith en Marina voor het goede doel Biking4Energy. Zij verkochten handbeschilderde glaasjes, en wij onze zeepsieraden. Het was ons goed bevallen deze dag en we hebben weer een bijdrage kunnen leveren aan de stichting

18 november en 8 december hebben we weer een plekje gereserveerd we staan dan op de kerstmarkten met mooie nieuw gemaakte kerstartikelen! Dus schrijf beide datums in je agenda's, wij geven tegen die tijd wel de locaties door.

Onze kraam was trouwens mogelijk gemaakt door B-O-B promotions. Hij [Bonnie Wiegel] was zo aardig om ons te sponseren in het kader van Biking4Energy.

Druk aan het werk

Openmeubeldag 2012

Deze zaterdag stonden we met de Zeeptafel als ambassadeurs van Energy4All op de openmeubeldag bij Perida in Vijfhuizen. Een mooi familie bedrijf waar ze nog meubels met de hand maken!

De tafel staat klaar Merchendise van Enegery4All En folder materiaal van Enegery4All Uitgebreid assortiment We zijn er klaar voor!

Perida staat nog voor hand en maatwerk, en daar konden ze natuurlijk alles over vertellen!

Rondleiding Rondleiding Rondleiding Rondleiding Rondleiding Rondleiding Rondleiding Rondleiding

Dames workshop!

Vandaag hadden we een workshop voor 4 volwassenen; 4 gezellige dames vol met leuke ideeen!

De tafel staat klaar De tafel staat klaar Aan de slag! Lekker knutselen Soms beetje priegelwerk

De resultaten mogen er ook zijn!

Ketting 1 Ketting 2 Ketting 3 Ketting 4

Biking4Energy benefietavond

Donderdag 16 Februari hadden we voor het goede doel een benefietavond in het Nova college in Haarlem. Het was een fantastische avond om op terug te kijken.

Om half 5 waren we begonnen met alles opzetten en rond half 6 kwamen de eerste gasten binnen lopen.

Het was een avond vol met informatie over de stofwisseling ziekte met tussendoor een heerlijk diner gemaakt door de leerlingen van het Nova College.

Onze eerste kinderworkshop

Zaterdag 10 December was het dan eindelijk zover, onze eerste kinderworkshop. Een echt meidenfeestje met vijf giechelende meiden!

Het begon om 14.00 uur en alle meiden mochten 2 stukjes zeep uitkiezen in de vormpjes die we van te voren hadden klaar gemaakt, een hartje, sterretje of bloempje. Kralen stonden allemaal op tafel. Daarna rijglint en een dikke naald. Eerst alles neerleggen hoe ze het willen hebben, iedere ketting werd anders en daarna lekker aan het rijgen.

Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1

Ze vonden het zo leuk.Tussendoor lekker wat drinken en wat spekjes snoepen.

Verkopen 1

Toen de geurige kettingen klaar waren, gingen de meiden een papieren tasje versieren. Leuk met stickertjes en handig om hun zeepketting in te doen om later mee naar huis te nemen.

Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1

Als afsluiting voor de jarige nog een leuk cadeautje uitzoeken uit onze cadeautjes bak! En een heus 'de zeeptafel' certificaat!

Spannend zo'n eerste workshop, maar het is een superleuke geworden!

De laatste Jantjes

Vandaag was de laatste voorstelling van de Jantjes. Voor ons ook de laatste keer dat we zeepsieraden verkochten voor en na de voorstelling. De opkomst was zeer groot dit keer en ook voor ons en Biking4Energy een enorm succes!

Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1

We kijken toch op 2 mega drukke maar zeer leuke weken! Op naar onze volgende verkopen!

Schalkweide ook een succes!

Na het succes van een verkoop is het natuurlijk altijd maar de vraag of je die kan overtreffen, maar ook deze keer hebben we goede zaken gedaan en veel mensen blij mogen maken met een mooi zeepsieraard!

Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1

Ook leuk dat we dit keer een mooie kraam tot onze beschikking hadden!

Daarnaast kregen we door het huis een plekje in hun 'verkoop' vitrine aangeboden, dus onze zeepsieraden zijn daar nu altijd verkrijgbaar! (Schalkweide, Floris van Adrichemlaan 15, 2035 VB Haarlem)

Verkopen 1 Verkopen 2

Onze eerste verkoop is geslaagd!

Elke verkoop is spannend en voor ons helemaal aangezien het meteen onze vuurdoop was. Maar gelukkig is alles helemaal goed verlopen. We waren ruim op tijd klaar met het opbouwen van onze 'stand' zodat de bezoekers van de voorstelling 'de Jantjes' al voor de start konden kijken en uiteraard kopen!

Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1 Verkopen 1

Gezien het aantal bewoners van het bejaardenhuis waar we stonden hebben we zeker goede zaken gedaan en op de koop toe nog een leuke voorstelling gezien ook!